Ruwe betontrap op maat en klaar voor afwerking

Wij maken elke betonnen trap perfect op maat en naar de behoeften van de klant. Bij een ruwe bekisting wordt de trap niet gepolierd, maar moet hij achteraf nog naar wens worden afgewerkt door een andere partij. Deze afwerking kan je bijvoorbeeld realiseren in hout, graniet of arduin. De prijs van een ruwe betontrap ligt hierdoor lager dan die van een gepolierde betontrap waarbij geen verdere afwerking meer nodig is.

Contacteer ons

Je trap vullen met beton

We plaatsen eerst de op maat gemaakte bekisting. Het vullen van de ruwe trappen met beton is standaard ten laste van de klant. Het storten van beton kan in overleg echter ook door ons worden uitgevoerd, mits een meerprijs. Nadat de trap gevuld is, verwijderen we de bekisting en kan de afwerking van de trap beginnen.

Afwerking ruwe betontrap

Wens je jouw ruwe trap meteen te laten polieren, dan kunnen wij daarvoor zorgen. Voor alternatieve afwerkingsmogelijkheden brengen we je graag in contact met andere partijen. Wij zijn gespecialiseerd in rechte trappen, draaitrappen, zwevende trappen, spiltrappen, z-trappen, wenteltrappen, steektrappen, bloktrappen en u-trappen in ruwe beton.

Bekijk onze referenties

Ruwe betontrap voor jouw bouwwerken.

Ruwbouw, nieuwbouw of renovatie?

Offerte op maat